Weboldalunkon cookie -kat használunk, működés közben! értem
 
A tartalom megtekintéséhez 7.0 flashplayer szükséges / Nem elérhető a tartalom.
Bejelentkezés  
  Főoldal Kapcsolat Akciós lista Szolgáltatások Gyakori kérdések  
  Email:  
  Jelszó:  
  Regisztráció  
  Jelszóemlékeztető  
Különleges ajánlatok
Akciós termékek
Csomagban olcsóbb
Kifutó termékek
Termék toplista
Aktuális ajánlatunk
Letöltés
Termékeink
Untitled Document
Kompresszor
Hűtveszárító/szűrő
Pneumatika
John Guest légrendszer építő elemek
Mágnesszelep
Ferdeülékes szelep Metal
Manométer Met
Szerszám
Használt termékek
Untitled Document


Az Atlas Copco a jövõ generáció igényeit szem elõtt tartva, a legfejlettebb technológiával tervezte
 
újra a legkisebb olajbefecskendezéses csavarkompresszorok választékát: GA 5-11/GA 5-15 kW, változó fordulatszámú meghajtás (VSD). Az új termékskála nagyobb teljesítménye, rugalmassága és megbízhatósága új iparági szabványt állít be az 5 és 15 kW közti kompresszorok körében. A 8%-kal megnövelt levegõszállítás, az alig 60 dB(A)-es zajszint, az új VSD feszültségváltozatok, a bõvített mûködési kör, az új Elektronikon® vezérlõ és a kiegészítõ, tartályra szerelt GA 15 VSD típus jelentõsen kibõvíti az új termékskála adta lehetõségeket.

A GA 5-15 (VSD) tartomány számos alkalmazási területen felhasználható az általános szerelési rendszerek és a gyártás területén, illetve a gépjármûipari, vízkezelési, légszegmentálási, építõipari és egyéb ágazatokban.

Nagyobb teljesítmény

Mivel az energiaköltségek a kompresszor egész élettartamra számított költségének (LCC) mintegy 70%-át teszik ki, az Atlas Copco minden újabb kompresszorgenerációnál drasztikusan csökkenteni igyekszik ezt az értéket. Az Atlas Copco munkatársai sikeresen 8%-kal csökkentették a fajlagos energiaszükséglet (SER) értékét, mivel az új csavarkompresszor-elemet továbbfejlesztett csomagolásba integrálták. Ezzel egy idõben a tisztalevegõ-szállítás (FAD) 8%-kal nõtt. Mindez látványos megtakarítást jelent az éves villanyszámlánál.

Változó sûrítettlevegõ-igény esetén az Atlas Copco VSD (változó fordulatszámú meghajtás) berendezéseinek fejlett vezérlési algoritmusai átlag 35%-os energiamegtakarítást eredményeznek. A teljes GA 5-15 VSD termékcsalád új biztonsági körrel felszerelt (a ventilátorok és szárítók egyaránt), ez tovább növeli az átlagos energiamegtakarítást.

Rugalmasabb
 
A GA 5-11/GA 5-15 VSD Premium terméksort rugalmas szerelhetõség jellemzi. A GA Workplace Concept akár 60 dB(A)*-es zajszinttõl kapható. Ez a GA termékcsalád az Atlas Copco teljes GA kínálatának legcsendesebb tagja, így a felhasználás helyéhez közel szerelhetõ fel. A telepítési költségek további csökkentése végett a szabvány mûködési tartományt 46 Celsius-fokig növelték, ezért nincs szükség külön kompresszorhelyiségre.

A további VSD modellek (köztük a tartályra szerelt GA 15 VSD és az új szabványfeszültségû 200/575 verziók) tovább csökkentik a telepítés költségeit és közelebb hozzák a VSD típust a felhasználóhoz. Csavarkompresszor

Megbízhatóbb
 
Az új fejlesztésû elemet tartós használatra optimalizálták és gyártották. A legmagasabb iparági szabványoknak megfelelõ speciális, szíjhajtású hajtáslánc még megbízhatóbb mûködést biztosít.

Az Elektronikon® szabályzó bevezetése a GA 5-15 (VSD) berendezésekhez online távfelügyeletet tesz lehetõvé egyszerû ethernet kapcsolaton keresztül. Az internetalapú kompresszor-vizualizálás megbízhatóbb és hatékonyabb mûködést biztosít számos vezérlési és felügyeleti funkció segítségével. A grafikus vezérlõ (a VSD berendezés szabvány tartozéka) egyszerre akár 6 kompresszor vezérlésére is képes. Csavarkompresszorok

Az új, integrált szárítók bevezetése még megbízhatóbb mûködést eredményez. A kiváló levegõminõség, valamint a kimenõ ági berendezések korrózióvédelme a legnehezebb trópusi körülmények közt is biztosított.

Összefoglalás

 

Az Atlas Copco GA 5-11/GA 5-15 VSD terméksora az alacsonyabb kW-körben mûködõ prémium ajánlatok körét bõvíti. A cégcsoport innováció iránti elkötelezettsége folyamatos fejlesztésekben nyilvánul meg, példát mutatva az olajbefecskendezéses levegõ ágazatban. A helyi Atlas Copco képviselet kis, közepes és nagy méretû alkalmazásokhoz is megtalálja az adott igényeknek megfelelõ kompresszort.

* A 60dB(A) egy kereskedelmi forgalomban kapható mosógép zajszintje
**Még a GA 15 VSD típus is tartályra szerelt
***Az új feszültségváltozatok közt van a 200/575 V

 

 

 

További kompresszorok megkekintése a Pneumatika Webáruházban!

 
magyar hu english

Információk
Rólunk
Fizetési módok
Szállítási feltételek
Pályázat
Hírek, újdonságok
Archívum
Karrier
Megtekintett termékek
Szavazás
Ön szerint melyik gyártó rendelkezik a legszélesebb termékpalettával?