A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával beleegyezel a cookie-k használatába. Elfogadom
Termékek Menü

Optimised Motion Series

Optimised Motion Series

Átfogó pozicionáló rendszer moduláris felépítéssel.

Soha nem volt ilyen egyszerű és könnyű: optimalizált üzembe helyezés webes konfigurálással.

Megkönnyítjük a dolgát!

Kedvező árú rendszer optimalizált teljesítménnyel. Egy csomag, amely megkönnyíti a mozgatást és pozicionálást, miközben jelentősen olcsóbb a hagyományos elektromos megoldásoknál. A sorozat termékei egy fixen felszerelt motorral és hajtásrendszerrel (motorvezérlővel) rendelkező mechanikus rendszerből állnak. Ezenkívül integrált webböngészős technológiát és megfelelő csatlakozókábeleket is tartalmaznak.

 

 


Komplett csomagok

A típuskód leegyszerűsíti a konfigurálást, segítségével mindig a megfelelő méretű és kombiná- ciójú terméket választhatja ki és rendelheti meg: mechanikus rendszer pontosan a megfelelő motorral, előszerelt csatlakozó- kábelekkel, amelyeket az energialánchoz vagy hajtásrendszerhez (motorvezérlőhöz) csatlakoztathat. Mindez biztosítja a gyors üzembe helyezést, egyszerűen egy webböngészőn keresztül. Egyszerű kiválasztás, amit a PositioningDrives szoftver segít.

 • A mozgatás és pozicionálás konfigurálása webes felületen végezhető el
 •  Gyors és egyszerű üzemeltetés és üzembe helyezés
 • A legjobb ár-teljesítmény arány
 • Szabadon megválasztható pozíció, erő és sebesség

Alkotóelemei

 • EPCO elektromos henger, mely egyszerű pozicionálást tesz lehetővé

  A golyósorsós hajtással és nem elforduló hajtórúddal szerelt elektromos henger három méretben rendelhető, tökéletesen beállított és fixen felszerelt motorral rendelkezik. Az opcionális lineáris vezetőegység pedig még erősebbé és sokoldalúbbá teszi a készüléket. A CleanLook felületeknek köszönhetően könnyen tisztítható és hosszú élettartamú – akár 10 000 km-es futásteljesítménnyel.
   
 • ELGR fogasszíjas tengely az egyszerű mozgások automatizálásához

  Az ELGR fogasszíjas tengely olyan költség optimalizált termék, amely azokhoz az alkalmazásokhoz ideális, ahol viszonylag alacsonyak a mechanikus terheléssel, dinamikus reakcióval és pontossággal kapcsolatos követelmények. Az ELGR tengelyt rugalmassága és számos felhasználási lehetősége ideálissá teszi egyszerűbb alkalmazásokhoz, amelyek költséghatékony megoldásokat igényelnek – hosszú élettartam 5000 km-es futásteljesítménnyel.
   
 • ERMO forgató hajtómű forgó és fordító mozgásokhoz

  Az ERMO fordító hajtómű ideális komplett megoldás alkatrészek és munkadarabok forgatásához és beigazítá- sához vagy nagy terhelésű fordító mozgásokhoz. A megoldáscsomag egyszerű forgóasztalos alkalmazásokhoz, például kézi munkaállomásokhoz is jól használható. Az ERMO sokoldalúsága és számos felhasználási lehető- sége ideálissá teszi a költséghatékony megoldásokat igénylő egyszerűbb alkalmazásokhoz – hosszú élettartam több mint 5 millió ciklussal.
   
 • CMMO-ST motorvezérlő integrált webböngészővel

  A CMMO-ST motorvezérlő integrált webböngészővel a konfigurá- láshoz és a diagnosztikához, számos csatlakoztatási lehető- séggel rendelkezik, például IO-Link, Modbus TCP vagy I/O interfésszel.
  A CMMO-ST egy visszacsatolt szervóvezérlő léptetőmotorokhoz és minden szükséges funkciót tartalmaz. Kevés hőt termel, biztonsági pozíciói felügyeltek, motorja nyugodtan jár. Teljes körű zárt hurkú szervórendszerként a legjobb motor jelleggörbét használja a maximális üzembiztonság és gyors dinamikus reakció érdekében.
   
Tartalomhoz tartozó címkék: hír